Reistips

Canada’s beste golfbanen ontdekken

Canada is een land dat bekend staat om zijn prachtige natuur en uitgestrekte landschappen. Het is dan ook geen verrassing dat het land een aantal van de beste golfbanen ter wereld heeft. Of je nu een ervaren golfer bent of gewoon op zoek bent naar een mooie plek om te golfen, Canada heeft voor ieder wat wils. In dit artikel zullen we enkele van de beste golfbanen van Canada bespreken.

Banff Springs Golf Course

De Banff Springs Golf Course is gelegen in de prachtige Rocky Mountains van Alberta en biedt een spectaculair uitzicht op de bergen. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Stanley Thompson en is een van de meest uitdagende banen van Canada. De baan heeft een par van 71 en is 6.938 yards lang. Het is een baan die zowel ervaren golfers als beginners zal uitdagen.

De Banff Springs Golf Course is ook een van de meest historische banen van Canada. Het werd geopend in 1928 en heeft sindsdien vele beroemde golfers verwelkomd, waaronder Arnold Palmer en Tiger Woods. Het is een must-see voor elke golfliefhebber die Canada bezoekt.

Cabot Links

Cabot Links is gelegen aan de kust van Nova Scotia en biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Rod Whitman en is een van de nieuwere banen van Canada. Het werd geopend in 2012 en heeft sindsdien veel lof ontvangen van golfers over de hele wereld.

Cabot Links heeft een par van 70 en is 6.854 yards lang. Het is een baan die zowel uitdagend als leuk is om te spelen. De baan heeft ook een prachtig clubhuis en een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke zeevruchten.

Jasper Park Lodge Golf Course

De Jasper Park Lodge Golf Course is gelegen in het prachtige Jasper National Park in Alberta. De baan is ontworpen door Stanley Thompson en is een van de oudste banen van Canada. Het werd geopend in 1925 en heeft sindsdien vele beroemde golfers verwelkomd, waaronder Bing Crosby en Winston Churchill.

De Jasper Park Lodge Golf Course heeft een par van 71 en is 6.663 yards lang. Het is een baan die zowel uitdagend als schilderachtig is. De baan biedt een prachtig uitzicht op de bergen en het omliggende landschap. Het is een must-see voor elke golfliefhebber die Canada bezoekt.

St. George’s Golf and Country Club

St. George’s Golf and Country Club is gelegen in Toronto en is een van de oudste en meest prestigieuze golfclubs van Canada. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Stanley Thompson en is een van de meest uitdagende banen van Canada. Het heeft een par van 70 en is 6.628 yards lang.

St. George’s Golf and Country Club heeft vele beroemde golfers verwelkomd, waaronder Bobby Jones en Arnold Palmer. Het is een must-see voor elke golfliefhebber die Toronto bezoekt.

Conclusion

Canada heeft een aantal van de beste golfbanen ter wereld en is een must-see bestemming voor elke golfliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende baan in de bergen of een schilderachtige baan aan de kust, Canada heeft voor ieder wat wils. De Banff Springs Golf Course, Cabot Links, Jasper Park Lodge Golf Course en St. George’s Golf and Country Club zijn slechts enkele van de vele geweldige golfbanen die Canada te bieden heeft. Dus pak je clubs en ga op ontdekkingstocht naar Canada’s beste golfbanen!

Rating post

Dit is ook Canada